Ненчо Балабанов, който влиза в кожата на Бойко Борисов 16.02 | 10:25

Актьорът признава, че самият той се забавлява с ролята, в която влиза

От iNews.bg

Актьорът Ненчо Балабанов неведнъж е "влизал" в кожата на премиера Бойко Борисов в клипове, които обикалят интернет пространството.

"Много отдавна се занимавам с неговия образ, както и с много други. Явно той е много интересен за хората и се получава успешно, което ме радва. Самият аз се забавлявам много”, сподели в ефира на Нова телевизия актьорът.

Ненчо не крие, че умело информира българското общество за случващото се, като дори на моменти замества пресконференциите на Бойко Борисов, които в този му мандат липсват.

"Нещо колесника се прецака. Въртяхме като чайки един час. Никакъв страхотен проблем не е станал. Никой да не се притеснява и шашка от такива неща - технически проблем", припомниха видеото след инцидента със самолета на Бойко Борисов, което Ненчо Балабанов обяснява какво е станало. Клипчето, което актьорът публикува в мрежата, за броени часове събра хиляди гледания.

Освен Бойко Борисов, Ненчо влиза в образите и на Иван Костов, Вежди Рашидов, Жорж Ганчев. Всичко е на базата на импровизация.

1472989

Водещи

Най-четени