НиЛо издържа рапъра Ванко 1 16.03 | 12:44

Музикантът е мениджър на модела

От Надежда Стоянова

Скандалният рапър Ванко 1 е категоричен, че е единственият роден изпълнител, който никога не е ходил на участие. Той смята това да продължи и занапред и да не вземе хонорар за свое изпълнение. И макар че музиката е само за удоволствие, поддържа доста добър стандарт.

"Никога не съм си тръгвал от шоубизнеса, просто имаше един период от 4-5 години, в които бях ангажиран по ред причини (бел. ред. беше в затвора). Никога не съм целял грандиозно завръщане, просто се забавлявам и съм много далече от нещата, които правят другите изпълнители в българския шоубизнес.

Аз не печеля от музика, не ходя по участия, аз съм може би единственият изпълнител в България, който никога не е ходил на участия и никой не му е платил. Това е мой принцип и мисля да го спазвам, докато съм жив. Живея от други неща", обясни Ванко в предаването "Тази неделя" по bTV.

В момента е мениджър на модела Николета Лозанова и отговаря за нейните договори, реклами и всичко останало. Именно от това печели, при това доста добре. Всичко започнало е едно много добро приятелство между тях. Преди години двамата дори направиха обща песен, в клипа на която Валери Божинов и Николета играха семейна двойка. Малко след това двамата действително минаха под венчилото.

"Приятелите са само в каубойските филми. Имам си двама-трима приятели от преди затвора, които си останаха и след това. Вече шест години не съм в затвора, а там бях почти пет години. Затворено общество е, друг свят, изолиран, в който важат съвсем други правила.

Моята вина никога не бе доказана, не съм се признал за виновен. Всеки може да бъде осъден. Не искам никой да убеждавам в какво да вярвам. Аз вярвам в себе си", заяви още варненецът.

Водещи