Ники Михайлов не иска да свързват името му с Бориса Тютюнджиева 15.05 | 19:00

Иска спекулациите да спрат

От iNews.bg

Ники Михайлов се включи в добра кауза, която му излезе "солено". Бориса Тютюнджиева поде благотворителна кампания докато беше в "Къртицата". Тя и съотборниците й, изрисуваха тениски, които продават, а спечелените пари ще отидат за някоя добра кауза.

След покупката на вратаря, медиите изписаха цели романи как той го направил, за да впечатли моделката. Това определено ядоса спортиста:

"Всеки ден получавам имейли с молба да помогна финансово на някого. И всички истории, които чета в тези имейли са човешки и трогващи. На голяма част от тях се отзовавам, без да предизвиквам широка гласност и да трупам дивиденти. Същото исках да се случи и с дарените от мен 500 лв. за деца с онкохематологични заболявания.

Съгласих се да бъде казано в ефир, за да дам добър пример. Но е много жалко да се използва добротата и хуманността ми за користни цели – PR, вдигане на рейтинг, жълти заглавия и сензационни корици за любовни истории, драми и скандали. Ако и вие отделите печалбата от тиража за тези деца -окей, така съм съгласен. В противен случай не се опитвайте да печелите на мой гръб!, написа вратаря във Facebook. Дали след любезната молба на Ники спекулациите ще спрат, предстои да видим.

 

Най-четени