Никол Божинова с първа фотосесия 10.09 | 09:47

Николета се страхувала за дъщеря си

От Мартина Панайотова

Пет месеца след раждането си, най-известното бебе на България най-после бе показано официално. Николета и дъщеря й Никол Божинови са звездите в новия брой на списание "Жената днес".

Именно култовото дамско издание получи привилегията да направи първи снимки на детето, чиито родители коментира цялата държава.

Двете чаровници изглеждат доста добре на снимките, решени в топли, кафеникави, есенни нюанси, като Николета за пръв път не набляга на сексапил или изваяни форми, а на премерена усмивка.

Колкото до самото интервю, което съпругата на Валери Божинов дава, то разкрива най-вече нейните страхове.

Оказва се, че Николета, която обожава да се показва, всъщност пази дъщеря си от чужди погледи. Плеймейтката се страхувала някой да не погледне отрочето й с лоши очи, като именно това била причината лицето му да се крие така стриктно.

"С Валери имахме уговорка да не показваме малката, докато не поотрасне. Знам, че малките деца са податливи на уроки и се страхувахме за нея.", споделя страховете си плеймейтката.

"За да съхранявам енергията си, са ми нужни сили. Когато имам толкова недоброжелатели, трябва да се пазя!", допълва още плеймейтката, без делата на която не минава ден в медийното пространство.

За да се предпази от всички лоши погледи и помисли, Николета избрала да се опове на старите езически ритуали. Тя окичила ръката на щерка си с червен конец, който, както гласи поверието, пази от уроки.



Водещи

Най-четени