Никол Шерцингер забрави Луис Хамилтън с младо гадже 10.08 | 17:59

Според източници двамата поп музиканти са в началната фаза на връзка

От Мариета Цветкова

След като бившата вокалистка на Pussycat Dolls се раздели със състезателя на Формула 1 Луис Хамилтън през февруари тази година, тя намери лек за разбитото си сърце в творчеството на своя колега от Острова – Ед Шийрън.

Двамата са приятели от доста дълго време, но нещата между тях се задълбочили след раздялата на певицата и състезателя. Според The Sun, двамата прекарват все повече и повече време заедно.

Последните постове в Instagram на Никол са от бекстейджа на концерта на Ед, но стадион Уембли. След което посетила родния град на колегата си, където той я завел в местен пъб.

След слуховете, които тръгнаха след публикациите на бившата половинка на Луис Хамилтън, въпросите към Ед заваляха.

До скоро певецът се срещаше с Атина Андрелос, която работи като продуктов асистент на Джейми Оливър. На въпросите за любовния си живот той отговори следното: "Любовният ми живот ли? Той в момента не съществува. Връзката ми приключи, на следващия ден аз бях Азия, Южна Америка, Нова Зеландия- просто бях на път и нямах време да осъзная случилото се. Всичко беше работа, работа и пак работа."

Единственият коментар от страна на Никол Шерцингер бе: "Осъзнах, че всеки има предначертан път в този живот. Понякога хората се разделят и събират, но това не трябва да ги дърпа назад от целите им."

 



Водещи

Най-четени