Никол Шерцингер и Люис Хамилтън в страстна прегръдка на червения килим 11.12 | 12:10

Двамата изглеждат по-влюбени от всякога след края на професионалните си ангажименти

От Краси Киров

Чаровната певица Никол Шерцингер отново е щастлива в обятията на своя любим Люис Хамилтън.

Двамата се събраха за първи път след много време професионални ангажименти. Късно снощи влюбените минаха по червения килим в Лондон на представянето на новия филм на Том Круз - "Джак Рийчър".

Двойката винаги е страдала много затова, че не може да бъде постоянно заедно заради различните си ангажименти. Дори по едно време Никол и Люис се бяха разделили за да се съсредоточат върху своите кариери. Те много рядко се виждаха и това още повече ги изнервяше.

Вчера обаче Люис и Никол изглеждаха зашеметяващо и по-влюбени от всякога. Дори докато преминаваха по червения килим те бяха страстно прегърнати.

Сега двойката ще има време да се радва един на друг. Наскоро приключи музикалното риалити X-Factor, където Никол бе съдия и имаше постоянни ангажименти в последните 6 месеца. В същото време сезонът във Формула 1 приключи и Люис ще има достатъчно време да обърне подходящото внимание на своята половинка.

34-годишната Никол изглеждаше много щастлива отново със своя любим, който е със седем години по-млад от певицата.

Вижте снимки от щастливата двойка както и видео, на което се вижда как Никол и Люис поздравяват Том Круз за новия филм. Всичко това при колегите от Sporta.bg.

Водещи

Най-четени