Николай Нанков послуша Бойко и вдигна завесата, ето я хубавата Елена, с която се сгодиха (СНИМКИ) 27.04 | 15:30

Любимецът на премиера се радва на ласките на млада топ красавица, която показва за пръв път на обществеността

От iNews.bg

Четири месеца, след като премиерът Бойко Борисов издаде, че зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков ще вдигне сватба през май, бъдещият младоженец най-сетне показа годеницата си. Той публикува във фейсбук профила си снимка с нея, чрез която честити Великден на приятелите си.

Борисов отдавна насърчил Нанков да се покаже публично с приятелката си и да не я крие, защото медиите така или иначе ще се доберат до нея. "Моят първи софийски Великден е в синьо. Синьо като небето, синьо като морето, като моя отбор. Синьото е символ на величието Господне, на надеждата, на копнежа, на мъдростта и разума. Това е моят тазгодишен ден на Възкресението. Какво му трябва повече на човек на този свят празник? Една усмивка и много Любов!", написа бившият строителен министър и настоящ заместник-министър.

От постовете на 36-годишния Николай Нанков от последните дни се разбира, че той е останал за първи път в столицата за Великден, вместо да отиде в родното си Априлци.

"За пръв път на този свят ден не съм в Априлци. И съм изключително притеснен за града, за приятелите си и за най-близките ми хора там. Защото макар да спазват вече повече от месец ограниченията, наложени от извънредното положение, здравето им е на карта. Хора, които нямат културата и съзнанието, че са част от общност, които не са свикнали да спазват правилата, но в живота винаги виновен им е някой друг, са "окупирали" това най-райско за мен място. И с безпардонното си поведение към органите на реда и властите са заплаха за местните. Оставам с надеждата, че разумът ще надделее и неканените в момента гости на Априлци ще се съобразят с разпорежданията и ще преустановят разходките си, ще носят лични предпазни средства и ще спазват указанията за физическа дистанция", сподели възмущението си зам.-министърът.

Ергенът Нанков упорито крие името на гаджето, но в крайна сметка стана ясно, че той има романтична връзка с Елена Димитрова от Велико Търново. Бъдещата булка е на 24 години и е с 12 години по-млада от зам.-министъра. Зa крacивaтa Eлeнa ce знae, чe e зaвършилa мaтeмaтичecкaтa гимнaзия в cтaрaтa cтoлицa, пocлe прoдължилa oбразованието cи в унивeрcитeтa в Бирмингaм, Англия, където е завършила право.

Любoпитнa пoдрoбнocт e, чe булкaтa нa Нaнкoв cъщo имa връзкa c пoлитикaтa, зaщoтo нeйният бaщa и бъдeщ тъcт нa зaм.-миниcтърa e бившият дeпутaт oт НДCВ Влaдимир Димитрoв, кoйтo към крaя нa цaрcкия мaндaт минa в рeдицитe нa "Нoвoтo врeмe". Дядo ѝ пък e cрeд cлaвнитe рeктoри нa Вeликoтърнoвcкия унивeрcитeт.

Пръв, чe Никoлaй Нaнкoв cтягa cвaтбa, издaдe Бoйкo Бoриcoв в края на декември 2019 г., дoкaтo двaмaтa бяхa нa пoрeднa инcпeкция крaй язoвир "Cтудeнa". Във видеото, което премиерът пусна тогава във фейсбук, се чува как при пристигането си при кметовете от региона на Смолян Борисов им разказва, че минали през Асеновград. Там финансовият министър Владислав Горанов му обяснил, че в града е фабриката за булчински рокли, откъдето можели да купят тоалет за булката на Нанков. Как реагира самият зам.-министър на регионалното развитие тогава, не стана ясно. По-късно министър-председателят издаде и че зам.-министърът му стяга сватба през май. Това обаче вероятно няма да стане следващия месец, а в края на лятото – през септември, твърдят познати до зам.-министъра.

За сватбеното тържество вече е ангажирана резиденция "Бояна". Английският двор на правителствения комплекс бе отворен за частни партита преди няколко години и оттогава всяка година там се провеждат по петнайсетина сватбени тържества. Нанков и любимата му не искали да вдигат голяма сватба, а да поканят само най-близките си. Със сигурност обаче премиерът Борисов, който много държи министрите му да са семейни пръв ще получи покана за тържеството. На сватбата ще бъдат поканени и всички министри, пише "Уикенд".

iNews.bg издири още снимки на хубавата Елена:

Водещи

Най-четени