Николета Лозанова свали картите относно проблемите с Валери 06.10 | 12:20

Двамата живеят разделени, но все още никой не е подал молба за развод

От Лазар Тодоров

Николета Лозанова направи искрени признания за проблемите си с Валери, за изневерите, любовниците и спекулациите, пред камерите на новото й предаване "Поверително с Николета Лозанова", което се излъчва по TV7.

"Истината е, че самата аз не знам какво се случва. Не съм длъжна да се обяснявам, но казвам това, което вълнува цяла България. Любовта ни не е такава, каквато беше преди три години" сподели плеймейтката пред Ирина Сарачинова в един личен разговор, придружен с разходка из дома на Николета и Валери.

Ни Ло разказва, че не е очаквала наистина третата година от връзката й да е критична, но така се получава в действителност. Големият интерес към живота на двойката е сериозна част от проблемите им.

Николета и Валери си имат своите силни и слаби моменти. Популярността им може да им изиграе лоша шега. "Все още нито един от двамата ни не е подал молба за развод."

Тя смята, че личните й проблеми определено биха зарадвали зложелателите й. Двамата не живеят заедно от няколко месеца. "Решението за раздялата поведе след себе си серия от събития, не бях готова за този цирк. Имах нужда от време насаме."

Други лични разкрития, които направи красавицата, са свързани с детето й - малката Никол. Истински шок е било за Ни Ло, когато служител от болницата продава първата снимка на новороденото бебе.

Звездата споделя, че адаптацията след раждането е минала нормално, но и с доста помощ за отглеждането на малката Никол. Човекът, с когото най-много споделя, е майка й.

Азис също е един от най-близките й хора. Той я разсмива и я кара да се чувства комфортно. Двамата си разменят вещи и дрехи.

Изненадата в предаването беше неочакваната поява на Валери, който дойде, за да излезе на разходка с малката Никол. Футболистът се съгласи пред камерите и зрителите да участва в предаването на Николета.

Вижте снимки от предаването в Jenite.bg.

Водещи