Нина Добрев в любовен триъгълник с холивудски красавец (СНИМКА) 17.04 | 15:37

Последно британецът бе гадже на Кейти Пери, сега се теши с нашето момиче и с модел

От iNews.bg

Няма да повярвате с кого си има работа нашето момиче в Холивуд - красавицата Нина Добрев. Родната звезда от "Дневниците на вампира" се е хвърлила в обятията на британския красавец Орландо Блум.  Според сп. "Пийпъл" Добрев и Блум отдавна са надхвърлили границите на обикновеното приятелство, но всичко било "съвсем неангажиращо.

Двамата са били заедно на фестивала "Коачела" през уикенда, но британският актьор е отишъл на парти в петък с друга жена - манекенката Ашли Хас и изглеждал доста увлечен по нея. Това според негов близък "не било признак, че той пренебрегва Добрев, а по-скоро, че връзката им "не е ексклузивна".

"Той няма нужда от приятелка и му е приятно да е сам", каза друг източник. И добави, че актьорът се забавлява и излиза много.

Орландо Блум неотдавна разказа, че с предишната му любов Кейти Пери, с която се разделиха след малко повече от година връзка, са успели да останат приятели. Кейти Пери също беше на фестивала "Коачела".

Нина Добрев също поддържа добри отношения с бившите си гаджета, включително с Иън Сомърхолдър от "Дневниците на вампира". Той се ожени за Ники Рийд и Нина редовно им гостува.

Водещи

Най-четени