Нина Добрев е в София 01.06 | 08:35

Звездата била забелязана от фенове на улицата

От Мартина Панайотова

Звездата от сериала "Дневниците на вампира" Нина Добрев е в София. Това забелязаха фенове за звездата, които успяли да се снимат с нея и да публикуват снимките на фен страницата на сериала във Facebook AllAboutVD.

Младите почитатели на актрисата съобщили новината на bTV веднага след като я забелязали да се разхожда из центъра на столицата заедно с майка си Михаела.

Каква е причината за посещението на Нина, все още не е известно.

Нина Добрев е родена в София на 9 януари 1989 г. На 6-годишна възраст заминава за Торонто, заедно със семейството си. Завършва образованието си във J.B. Tyrell Sr. Public School, след което продължава в Уиксфордски колеж за изкуства в Скарбъроу.

След това записва Социология в университета Ryerson, в Торонто, но прекъсва през 2008 година, заради актьорската си професия.

Актьорско майсторство е учила в школата на Дийн Армстронг, където всъщност е забелязана от агенциите, с които ще работи в бъдеще.

Започва като модел и се снима в реклами, а впоследствие започва да се явява на прослушвания за различни роли в киното и телевизията.

Има роли във филмите "Fugitive Pieces", "Away from Her", "Never Cry Werewolf", както и в телевизионните сериали "Деграси: Следващо поколение" и "Дневниците на вампира", където се запознава с различни актьори, между които и Иън Сомърхолдер, с когото имат вече 2-3-годишна връзка.

Водещи

Най-четени