Нина Добрев най-сетне проговори за сватбата на бившия си 13.05 | 17:37

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд сключиха брак само преди седмици

От Беатрис Николoва

След като холивудската звезда Нина Добрев обяви, че напуска хитовия сериал "Дневниците на вампира" след цели шест сезона, медии фенове заподозряха, че решението й има общо със сватбата на бившия и колега в сериала й Иън Сомърхолдър и актрисата Ники Рийд.

Нина Добрев опроверга тези слухове, дори заяви, че се радва за младото семейство Сомърхолдър.

"Когато чух за сватбата, си помислих, че е прекрасно Те са щастливи, аз съм щастлива и не виждам защо би трябвало да има проблем с това. Драмата е в медиите, не с нас. Но разбира се, ние участваме в тийн шоу, всеки търси драма", заяви Нина пред E! News.

Освен това Добрев заяви, че с бившия си са близки приятели преди всичко и това няма да се промени.

"С Иън бяхме приятели много преди да бъдем заедно. Казвала съм това и преди – ние не се разделихме, защото нещо лошо се беше случило или защото нямаше любов и приятелство. Обичам го и приятелството ни все още е силно. Мисля, че е страхотен и ме е грижа за него", разказа звездата.

Припомняме ви, че Нина Добрев и Иън Сомърхолдър имаха 3-годишна връзка, която приключи през 2013 г. Въпреки това само година по-късно двамата спечелиха награда от Choice Awards за екранна двойка с най-силна химия. Според слухове Нина все още не може да забрави бившия си, въпреки това е имала кратка връзка с актьора Орландо Блум.

Сомърхолдър и Ники Рийд пък се сгодиха през януари, след като бяха заедно в продължение на половин година. Преди по-малко от месец двамата сключиха брак на тайна церемония в Калифорния.

Водещи

Най-четени