Нов каприз! Ето какво си пожела тийн любимката Гери-Никол 29.03 | 12:22

Певицата ще изостави микрофона, за да се изяви пред камера

От iNews.bg

Дали това е най-новият каприз на наперената тийнейджърка Гери-Никол, или просто публиката си я иска, вие преценете. Варненската лолитка обаче временно ще изостави микрофона, за да провери актьорските си умения.

Най-новата клюка гласи, че блондинката вече официално е получила предложение от продуцента Димитър Гочев. Оказа се, че след обявяването на кастинг за нова детска роля в сериала "Ние, нашите и вашите" по Нова тв, създателите на поредицата получили хиляди предложения от фенове за любими звезди. Най-голям обаче бил интересът Гери-Никол.

"Обмисляме този вариант. Има няколко идеи за нейната появява, но ще ги запазим в тайна, за да има изненада за зрителите", казва продуцентът и режисьор Димитър Гочев.

Един от феновете на сериала ще има уникалната възможност да бъде част от "Ние, нашите и вашите", партнирайки си с Дария Хаджийска. Издирва се момче между 12 и 14 години, което е артистично и харизматично, не се притеснява от камери, може да свири на китара, има съгласието на родителите си.

"Виждаме колко са активни потребителите ни онлайн и колко много от тях имат желание да се снимат в сериала. Затова решихме, че за тази ключова роля ще отправим предложение към всички млади почитатели на "Ние, нашите и вашите". Лично на мен ми е много интересно какви деца ще се пробват", разказва повече за идеята Гочев.

Водещи

Най-четени