Новата на Рачков е силиконова гърла, вече я води по екзотични почивки 12.06 | 10:33

Новата половинка до комика Димитър Рачков е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс Мис Плеймейт през 2017 година

От iNews.bg

Новата половинка до комика Димитър Рачков е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс Мис Плеймейт през 2017 година.

Според светските клюкари двамата имали връзка още от февруари тази година, но през последната седмица стана ясно, че актьорът вече е представил жената до себе си на своите приятели. Рачков бил на почивка в планинския курорт Априлци заедно с Маги Халваджиян и неговото семейство. Митко се възползвал от подходящата атмосфера да представи пред шефа си и роднините му своята нова половинка. Анита най-добре си паснала със сина на Маги и неговата жена, които са на нейната възраст. 

Въпреки, че всички се държали добре със сексапилната девойка, все пак не можели да спрат да я сравняват с дългогодишната половинка на Рачков Мария Игнатова, която също е част от колектива на Халваджиян. Според близки до водещия на "Като две капки вода", той вече е приютил в жилището си Анита и кроял дългосрочни планове за съвместен живот с нея. Любопитното е, че на външен вид тя удивително напомня на бившата му Мария Игнатова, с която се разделиха с бурен скандал след голяма любов. 

За разлика от Мария обаче новата изгора на шоумена е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен по еротични конкурси, тя се е изявявала и като манекенка в агенция със спорна репутация. От обкръжението на Рачков разкриват, че той се запознал с разкрепостената блондинка по време на снимки на новата песен на братя Аргирови "Ние". Във видеото към песента участват Криско, Рафи, Иво Аръков и самият Рачков, а Анита снимала като статист. Именно на снимчаната площадка пламнали искрите между двамата. 

Напук на слуховете, че е пестелив, за новата си половинка той развързвал кесията. Преди пандемията от коронавирус той успял да заведе Анита на Малдивите, пише още "ХотАрена".

Водещи

Най-четени