Новата плеймейтка Кучкова прави "хубави" неща за 100 хил. лв 08.02 | 16:31

Хубавицата признава, че е получавала много пикантни предложения

От Надежда Стоянова

Новата носителка на титлата "Мис Плеймейт" Елена Кучкова призна, че е получавала доста примамливи предложения от финансово симпатични господа. И докато други дами упорито отричат интереса си към подобни оферти, тя няма проблем с това да признае, че има сума, която може да я изкуши.

"Предлагали са ми доста голяма сума – 10 хил. лв, ако се съглася за 2-3 часа удоволствие. Офертата включва дискретност, по принцип мъжете с възможности правят такива оферти, а те няма как да са сами. За мен сега е много рисковано, не се връзвам на тези неща. Може някоя от медиите да ми пуска тези оферти", обясни блондинката в предаването на Сашо Диков.

Напук на нематериалните момичета, Кучкова твърди, че предложение на стойност 100 хил. лв може да я накара сериозно да се замисли. Все пак 100 хил. са си 100 хил. и всяка жена трябва да си знае цената, допълва хубавата Елена.

"Имала съм връзки, в които са ме глезили – подаръци, пари на ръка, но държа на отношенията, на връзките, не мога така с непознат. Важното е на хората да им е хубаво, когато са заедно. Не е само до глезенето и подаръците", допълва плеймейтката.

За скандала, който се развихри около конкурса, който спечели, Елена твърди, че е изкуствен. До последно можело да се види кой води в онлайн гласуването и в последните два дни ясно се откроили фаворитките.

"Мога да се закълна, че никой не е плащал и стотинка за победата ми. За момента няма мъж до мен, който да може да извади тези пари, освен това марката е много сериозна и е абсурдно да се случи това нещо. Заклевам се в най-близките ми. Плюс това за какво ми е тази титла, ако беше така, щях да му кажа: Дай си ми паричките!, и щях да карам и по-хубава кола", откровена е провокативната Елена.

В плановете й за бъдещето влиза амбицията да успее. В какво точно, не е ясно. Знае обаче, че иска да остави нещо след себе си.

Водещи

Най-четени