Новият попфолк дует - Десислава и Тони Стораро 16.05 | 13:24

Музиката на баладата „Не искам без теб” е дело на сирийски композитор

От Олга Андреева

Шест години след първото си общо парче, едни от любимците на попфолк феновете – Десислава и Тони Стораро, отново се обединяват за общ проект.

След като Десислава не успя да се пребори с конкуренцията в лицето на Софи Маринова за "Евровизия", певицата се отказа от опита да гради имидж като поп изпълнителка с новото име DESS и призна, че се завръща в лоното на попфолка.

Новото ѝ парче "Не искам без теб” е в дует с Тоно Стораро и клипът вече може да бъде гледан от днес в ефира на Фен ТВ, съобщиха от Diapason Records.

Двамата дълго търсили подходящата песен и най-накрая се спрели на прочувственото "Не искам без теб”. Видеото към баладата развива драматичната история на двама влюбени, които ги сполетява внезапно нещастие – катастрофа, която преобръща живота им.

Това е вторият съвместен проект на звездите след "Замълчи”, който се появи през 2006 г. и бе много добре приет от феновете.

Музиката на "Не искам без теб” е дело на сирийския композитор Ghidni Maak, текстът е на Борислава Валентинова, а аранжиментът – на Теодор Ташев. Лиричните отсвири с ней (типичен ориенталски духов инструмент) са записани в Турция.

Тони Стораро не крие задоволството си от новия съвместен проект с Десислава, която е не само негова колежка, но и близка приятелка: "Песента е невероятна като мелодия, а текстът е много силен. Когато го пеем и двамата много силно го преживяваме”.

"За мен е голяма чест да пея с човека-глас!", сподели пък певицата. "В първия момент, в който чухме песента, бяхме заедно с Тони и двамата се погледнахме. Нямаше нужда някой да казва нещо – просто знаехме, че ще я направим заедно, че това е нашата песен!"

Водещи

Най-четени