Няма да повярвате кое е гаджето на Лилана 12.04 | 11:30

Певицата пазеше ревностно личния си живот

От iNews.bg

Поп певицата Лилана ревностно пазеше личния си живот. Изпълнителката обаче е решила да не крие повече гаджето си и двамата се появиха заедно на участие на певицата Мария Илиева. Лилана има дългогодишна връзка с бизнесмена Васил Божков, твърди в. "Монитор".

Васил Крумов Божков е известен български предприемач, сочен от списание Wprost за най-богатия българин със състояние от 750 000 000 лева.

Певицата нашумя като първата българка, записала парче заедно със световна звезда - рапърът Snoop Dogg.

В четвъртък вечер (10.04) двамата се забавлявали цяла вечер в известен столичен клуб и не криели интимната си връзка. Те отдавна бяха спрягани за гаджета, но досега никой от тях не беше потвърждавал тази информация. В интервю, от преди няколко години, директно попитаха певицата дали е любовница на Васил Божков.

"Любовница? Може да съм му гадже (смее се). Аз не мога да бъда любовница. Аз мога да бъда сериозно гадже на някого. За моя личен живот почти нищо не се знае, защото не обичам да говоря за него. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Чуваме се по 10 пъти на ден, ако се случи нещо хубаво или лошо, първо за него се сещам. Годините, в които съм с него, бяха важни и за моето развитие. Важна беше средата, а той беше моята среда.", беше отговорът на Лилана.

Изпълнителката на "Сама" е една от най-красивите дами на родната сцена, сега обаче ухажорите й ще бъдат разочаровани, че сърцето й е заето.

Водещи

Най-четени