Няма да повярвате кой е новият на Лияна 23.01 | 08:15

Двамата и преди демонстрираха близки отношения

От Надежда Стоянова

Попфолк дивата Лияна в последно време отчаяно се опитва да поизлъска имиджа си и да пречупи представата на хората за себе си. Предвид бурните ѝ връзки досега, макар и не много на брой, трудно може да избяга от скандала. Поредната мълва по неин адрес е свързана с нова авантюра – не с кого да е, а с бившия депутат на "Атака" Павел Чернев.

Двамата станаха близки покрай участието си в последния сезон на риалитито VIP Brother, където Лили беше сред най-ухажваните дами. Въпреки големия избор, които имаше красавицата, тя редовно прекарваше времето си в сладки приказки именно с него.

Явно и след излизането им от Къщата са продължили да се радват на компанията си, защото наскоро бяха засечени на романтична вечеря заедно. Новата светска двойка прекарала цели три часа в елитен турски ресторант в покрайнините на София, пише "Всеки ден".

И макар че в заведението не показали никаква интимност, това не означава, че няма нищо между тях. По традиция в края на срещата сметката била платена от кавалера, след което двамата си тръгнали с един и същ автомобил, според предположенията на техни познати, към дома на Чернев.

Дали подозрението, че между Лияна и Павел е пламнала любов ще се потвърдят официално, предстои да разберем. Факт е обаче, че със сигурност имат симпатии един към друг. Само ще припомним, че неведнъж Чернев е отправял недвусмислени коментари по адрес на дългокраката брюнетка.

"Ах, ти сърничка малка, сладка. Ще ти изпапкам моцарелките и ще те гушкам", беше една от незабравимите му реплики.

Вижте горещи снимки на Лияна и Павел от VIP Brother в галерията.

Водещи

Най-четени