Няма да повярвате кой изгони Мика Стоичкова от България 05.08 | 13:35

Щерката на Камата не иска да живее вече тук

От iNews.bg

В последно време Мика Стоичкова не може да се похвали с много приятни събития около себе си. Раздели се с гаджето Иво Аръков, после пък го пребиха, след това Мика започна "война" в социалната мрежа, според подозренията, с певицата Мария Илиева. Всичко това накарало щерката на Камата да вземе едно много важно решение – да избяга от България.

Мика е категорична, че няма желание да живее в мутренска държава. Припомняме, че в профила си в социалната мрежа Facebook намекна, че в основата на побоя стояла певицата Мария Илиева. Затова предпочита да се върне в Маями, където ще бъде спокойна, сподели пред "Блясък". Освен това там предстои да стартира и собствено предаване.

Все пак новоизлюпената дизайнерка подчертава, че не си тръгва с лоши чувства към родината. По-скоро негативизмът ѝ е насочен към манталитета на нашенеца.

"Категорична съм в решението си да напусна тази държава и не го правя пораженчески, а го правя за свое добро, защото тук мутра може да бъде и една певица, и една сервитьорка, и кой ли не. Това не се вписва в моята проекция за бъдещето ми", споделя Мика Стоичкова.

Водещи

Най-четени