Обраха Милена 22.04 | 10:35

Тя си търси тефтера, тъй като в него са записани всичките й бъдещи участия, контакти и телефони

От Кремена Бедерева

Апаши окрадоха рок певицата Милена, съобщи bTV. Екстравагантната певица паркирала колата си и слязла да пазарува. Нямало да се бави дълго и оставила портфейла си на седалката отпред. Най-вероятно тази грешка е провокирала крадците да разбият автомобила.

Тя обясни, че паркирала автомобила си на една от пресечките на столичния бул. "Христо Ботев”. Оставила го без надзор за десетина минути, които били напълно достатъчни за бързите апаши. След като се върнала, колата била отключена, липсвал портфейлът с документите й.

"Най ми е жал за тефтера и документите - лични карти, карти от магазини от Англия за отстъпки, една писалка - въобще, лични вещи, които имат сантиментална стойност за мен", разказа самата Милена в "Тази неделя" с Лора Крумова.

За късмет, в портфейла не е имало пари. Милена призова всеки, който намери или знае нещо за изгубените й вещи, да се свърже с нея. Най-много страда за тефтера си, тъй като в него за записани всичките й бъдещи участия, концерти. "Във Facebook съм постнала към приятели си, всеки, който знае къде ще пея, да ми казва, защото не помня", жалва се Милена.

Тефтерът е служил и за дневник, в който певицата е нахвърляла идеи за песни, стихове и какво ли още не. "Върнаха ме в детската градина - нямам нито един контакт или телефон сега", ядосва се Милена.

Певицата веднага подала сигнал за кражбата в полицията, но тъй като такива дребни престъпления са ежедневие, не й обещали развитие. Дори й отказали да вземат отпечатъци от автомобила, тъй като Милена вече била пипала колата и нямало смисъл, сподели още рокерката.

Водещи

Най-четени