Огромен наплив за Мис България 2012 24.02 | 11:15

Стотици кандидатки ще се борят за престижната титла

От Мартина Панайотова

Най-престижният конкурс за красота в страната "Мис България 2012" приключи набирането на кандидатки вчера (23 февруари). През целия месец февруари момичета, които искаха да сбъднат своята мечта, можеха да се регистрират на официалния сайт на конкурса missbulgaria.tv.

Условията бяха всяка една от кандидатките да е между 17 и 23 години, с хармонично тяло, над 170 см височина, да не е сключвала брак и да не е раждала.

За втора поредна година конкурсът Мис България се организира от !no frame media и ще протече в риалити формат. Вторият сезонна "Пътят на короната", който отново ще се излъчва в ефира на TV7, ще проследи подготовката на момичетата за финала.

Всяка една от тях ще трябва да премине през различни етапи, да покаже своите таланти, и да докаже на менторите и журито, че е достойна за носителка на титлата.

Носителката на титлата Мис България 2011 Ваня Пенева е лице на кампанията. Тя проведе информационни срещи с различни публики от цялата страна.

По данни на организаторите, за участие са се записали над 1000 красавици. Кои са те и какво ще ни предложат, ще разберем на 3 март, когато стартира и риалити шоуто.

Водещи

Най-четени