Онлайн риалитито "Къщата на инфлуенсърите" започна 22.07 | 09:45

Голямата награда тази година е 25 000лв. В сезон 2 наградата беше 15 000лв, а в първи сезон 10 000лв.

От iNews.bg

Бюджетът на шоуто е станал по-голям и тази година те не са в скромна къща, както бе през първия сезон, а в цял замък - общо 800 кв. м.

Онлайн риалитито "Къщата на инфлуенсърите" започна. Предаването всяка година става все по успешно, както откъм гледания, така и наградата, за която ще се борят инфлуенсърите.

Тази година обаче ще е по специална, защото в къщата ще има и обикновени хора, но и не само това е по различното, изглежда бюджетът на шоуто е станал по-голям и тази година те не са в скромна къща, както бе през първия сезон, а в цял замък - общо 800 кв. м. Той е оборудван с куп екстри като: джакузи, сауна и още.

Голямата награда тази година е 25 000лв.  В сезон 2 наградата беше 15 000лв, а в първи сезон 10 000лв.

Този сезон е озаглавен под името "Замъка на инфлуенсърите".

Сред участниците има познати лица като най-известния фризьор в социалните мрежи - Костадин Колев, както и най-популярния геймър - Васил Калинчев, познат в социалнта платформа Youtube като (XshadowheH), вътре е и една тик ток певицата - Венета, позната в социалните мрежи като (Veneta music).

Победителят, който ще вземе голямата награда е само един, награди за 2-ро и 3-то място няма да има както във всяко българско риалити.

Вижте малко повече за замъка в този клип, кадри: (Youtube) - Павел Колев и Ицака (къщата на инфлуенсърите):

 

Водещи

Най-четени