Онлайн терористите заляха Гришо и голата Никол с помия (СНИМКИ) 25.08 | 13:21

Хакери разпространиха твърде интимни снимки на двамата влюбени на плажа

От iNews.bg

Он-лайн джихадистите от www.hotcelebshome.com подпукаха гаджето на Григор Димитров - Никол Шерцингер в своя публикация, за която първо Sporta.bg информира в България (вижте горещите фотоси в галерията). Сайтът на онлайн терористите разпространи топлес снимки, които се появиха в изминалите дни, и за които Шерцингер и адвокатите й твърдят, че са фалшиви.

Фотосите обаче си личи, че с автентични и са от почивката на Григор и попиконата на остров Капри. На тях Никол си лежи и се пече, а наш Гришо й масажира циците и я маже със слънцезащитно масло. 

Хавайската красавица и българинът са със сигурност обидени от думите, които сайтът добавя като коментар към снимките, пишат медиите зад Океана. Гнусна история:

"Стана известна като певица в женска група, но сега май представя новия си проект - "Лежащaта в леглото к*рва". Има изражение на мъж. Ако беше малко по-мъжествена, щеше да разцепи дърво, докато пикае права върху него", пишат джихадистите.

1966540

Атаката продължава с новата порция снимки на Никол, този път в компанията на Гришо, за които в материала пише, че Никол показва "богохулните си гърди", лежаща на плажа до някакъв мършав хомосексуалист (Григор Димитров).

1966542

Водещи

Най-четени