Опааа! Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева в страстна целувка (СНИМКА) 19.08 | 12:27

Двамата водещи са лудо влюбени, но в какво?

От iNews.bg

Любовта към професията какво ли не прави с хората. Именно това събра Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева в една страстна целувка. Двамата се оказаха лудо влюбени, само че не един в друг, а във VIP Brother "Образцов дом” по Нова ТВ.

Водещите на най-популярния риалити формат - VIP Brother, застанаха пред фотообектива, за да заснемат реплика на "Братската целувка” на Брежнев и Хоникер. Запознатите с историята знаят, че това е един от най-известните абсурди на епохата. През 1990 г. дори бе превърнат в графит на Берлинската стена със заглавието "Господи, помогни ми да оцелея от тази смъртоносна любов”.

"Надявам се абсурдите да не продължават и до днес и да прочета някъде, че с Алекс имаме страстна любовна афера извън екрана”, коментира шеговито Ники Кънчев и за по- сигурно доведе и дъщеря си Софи на снимките.

1365427

Това ще бъде десетият сезон на Ники Кънчев като водещ на предаването. В тази връзка признава, че то му доставя истинско удоволствие.

"Няма по-голямо предизвикателство от това да разговаряш едновременно с много и различни събеседници, с които накрая трябва да очертаете една мини-карта на  България, където всички процеси в обществото се виждат като на длан. Аз не съм водещ - водещият във VIP Brother е Зрителят!”, коментира още Ники.

Алекс пък ще бъде част от екипа за трети път. Както знаем, нейната роля е малко по-различна и съвсем отговаря на истинската ѝ професия – тази на актриса.

"Аз съм "Разказвача” и превеждам зрителя през случващото се в къщата като му помагам да проследи историята. Защото  VIP Brother е своеобразен сериал, в който характерите на героите и отношенията помежду им са най-интересното и важното, което си заслужава да се види. Мисля, че идеята за соца е жестока и ще даде много ново съдържание. Нямам търпение да започне!”, обяснява Сърчаджиева.

Водещи

Най-четени