Опасна операция решава проблема на Веско Маринов с изпотяването 14.04 | 09:36

Изпълнителят решил, че е крайно време да направи нещо

От iNews.bg

Певецът Веселин Маринов редовно попада в полезрението на злонамерени хора, които се шегуват с факта, че по време на концерти много се изпотява. Именно по тази причина той решил да се справи с този проблем, като се подложи на една доста опасна операция. Предстои да премахне потните си жлези, само че с това рискува да си довлече някои доста сериозни здравословни проблеми, защото тялото му няма да може да се охлажда.

Изпълнителят щял да вложи хонорара си от "Големите надежди" по Нова тв, за да се справи с проблема. Имал намерение да го направи още преди години, само че неговата съпруга Цветанка не му позволила да рискува живота си. Сега обаче двамата са разделени и няма никаква пречка да се подложи на операцията, пише "Всеки ден".

Всъщност Веско Маринов пробвал да се справи с изпотяването, като си сложил ботокс в жлезите. Така обаче също не постигнал кой знае какъв ефект и затова решил да махне жлезите напълно. Според специалистите обаче по този начин певецът само ще предизвика по-сериозно потене по гърдите си, защото тялото ще потърси друг начин да се охлажда.

Водещи

Най-четени