Оплешивява ли Наоми Кембъл 09.08 | 16:35

Косата на Черната пантера се смъкна, разкривайки сериозно оплешивяване

От Диана Цветкова

Наоми Кембъл отдавна е марка. Свикнали сме да виждаме топмодела винаги в перфектна форма и неслучайно тя е заслужила прозвището си Черната Перла.

Сега обаче с красавицата се случва нещо странно. Папараци щракнаха Наоми на излизане от водата по време на почивката ѝ в Ибиса.

Дотук нищо необичайно, само че докато се показваше над повърхността Кембъл разкри една гола част от своето тяло – не гърда, или дупе, а голото си теме.

Хванатата на опашка коса на 42-годишната Наоми се свлече от главата ѝ, а под черната "грива" се забелязва сериозно оплешивяване.

По всяка вероятност, оредялата коса на Наоми е резултат от използването на перуки и различни продукти за третиране на косата, коментира Daily Mail.

Възможно е и Черната перла да страда от заболяване, предизвикано от трайното слагане на екстеншъни. Изкуствените кичури изтощават с тежестта си естествената коса, в резултат на което тя оредява. Нужни са месеци, за да се възстанови. Но при непрекъснато носене на удължители, ефектът е траен и косата малко по малко пада.

Въпреки проблемите с косата, трябва да признаем, че Наоми е в много добра форма и може да се похвали с тяло, на което ще завидят и 20-годишните, отбелязва Jenite.bg. Ето я и страховитата снимка на Наоми Кембъл.

Водещи

Най-четени