Опра Уинфри отвя Лейди Гага по печалби 03.10 | 16:00

Разликата в доходите на двете за последната година е 113 млн. долара

От Олга Андреева

За поредна година начело в класацията на списание Forbes за най-добре платени холивудски знаменитости застава телевизионната водеща Опра Уинфри.

Само за една година (между май 2011 г. и май 2012 г.) телевизионерката е спечелила 165 милиона долара благодарение на шоуто си, мрежата си OWN TV, сателитното си радио, продуцентската компания Harpo и списанието О.

Състоянието на Опра е с цели 107 милиона долара по-голямо от това на поставената на второ място Бритни Спиърс, изкарала 58 млн. долара за същия период.

На трето място е Тейлър Суифт с 57 млн. долара, следват я със сходни суми Риана, тв водещата Елън де Дженерис, Дженифър Лопес, Лейди Гага (52 млн. долара), моделката Жизел Бюндхен и Кейти Пери.

Въпреки убедителното първо място за Уинфри, от Forbes я предупреждават, че догодина едва ли ще остане там, посочва Contactmusic.com.

Опра ще продължи да бъде сред най-богатите знаменитости, но едва ли ще бъде в челото на най-добре печелещите за последната една година. Причината е промяна на източниците ѝ на доходи. Те вече ще идват само от шоутата, които продуцира чрез Harpo, от радиото и от списанието ѝ.

Водещи

Най-четени