Опра Уинфри се връща на екран с чат шоу 21.11 | 13:23

В първото предаване „Next Chapter“ ще ѝ гостува Стивън Тайлър

От Олга Андреева

Най-известната водеща в света на ток шоу, Опра Уинфри, която преди няколко месеца сложи край на 25-годишната си кариера като водеща, отново ще се върне на малкия екран в старото си амплоа.

Опра ще се завърне на телевизионния екран в Америка като водеща на чат шоуто "Next Chapter", което ще се излъчва по нейния собствен канал OWN. Той тръгна от началото на годината, но изглежда има нужда от привличане на още зрители, съобщи Music Rooms.

Шоуто ще тръгне следващия януари и гост в първото предаване ще бъде вокалистът на Aerosmith и съдия в American Idol Стивън Тайлър, а Шон Пен и режисьорът на "Междузвездни войни" Джордж Лукас ще се появят в следващи епизоди.

"След 25 години станах от стола в студиото. Започнах следваща глава в кариерата си и се забавлявам повече от всякога с пътуването ми из страната и разговорите с хора, които са ми наистина интересни и смятам, че и на зрителите ще бъдат".

Първоначално 57-годишната Опра възнамеряваше да остане зад камера в ролята си на главен изпълнителен директор на OWN, но изглежда определени фактори са я накарали да размисли.

По-рано този месец Опра получи почетен "Оскар" в Лос Анджелис за благотворителната си дейност.

Водещи

Най-четени