Отложиха делото на Бийбър за юли 24.04 | 19:00

Изискват се повече доказателства по случая

От Лазар Тодоров

Съдът в Маями отложи делото срещу поп звездата Джъстин Бийбър за юли. Така следващото заседание ще бъде на 7 юли, вместо през май.

20-годишният изпълнител е обвинен за шофиране в нетрезво състояние по време на участие в улична гонка. Освен това книжката му била изтекла и за капак оказа съпротива при ареста си през януари. Все пак съдът уважи молбата на адвокатите му да бъде отложено делото, така съдията щял да разполага с повече време да се запознае с доказателствата.

Бийбър пледира, че не е виновен по обвиненията. Все пак ако бъде осъден, ще трябва да лежи шест месеца в затвора. Всъщност обаче певецът признал пред властите, че употребил алкохол и лекарства с рецепта. Тестът за наркотици показва употребата на марихуана.

Провиненията на колоритният тийн не спират дотук. Срещу него също са повдигнати обвинения и се водят съдебни дела в Калифорния и Торонто заради поведението му. Малко преди ареста му в Маями, детективи в Калифорния обискираха дома на Бийбър, след като бе заснет и обвинен от съседа си, че замеря къщата му с яйца.

Преди това пък нападна шофьор на лимузина в Торото в края на миналата година. Междувременно Белият дом заяви миналата седмица, че няма да откликне на онлайн петицията с повече 270 000 подписа, която настоява американската виза певеца да бъде отнета и той да го депортира в Канада.

Водещи

Най-четени