Отмъстителите и мечокът Тед ще връчват "Оскар"-и 07.02 | 14:10

От Академията отчаяно се опитват да привлекат и по-младата аудитория

От Александър Бакалов

През последните години Оскаровите церемонии ставаха все по-скучни и по-младата аудитория все по-рядко се задържа пред телевизорите, докато раздават златните чичковци. Тази година продуцентите на шоуто очевидно се опитват да променят това.

Първо и най-важно, наместо за пореден път да извадят от нафталина Били Кристъл този път получаваме потенциално най-свежия водещ на церемонията до момента – създателят на "Family Guy" и хита "Приятелю, Тед" Сет Макфарлън. По-долу можеш да го видиш как си прави майтап с Джеймс Бонд в един от промо клиповете за шоуто.

Самият циничен мечок Тед също ще се появи на сцената, в компанията на Марк Уолбърг и ако двамата не са прекалено напушени дори планират да връчат Оскар във все още неназована категория.

Със същата цел на сцената ще излезе и колоритният ансамбъл на Отмъстителите или поне по-голямата част от него. Самюел Джексън, Робърт Дауни Джуниър, Марк Ръфъло, Джеръми Ренър и Крис Еванс определено са една добра причина младежите да включат телевизорите си на 24 февруари.

Ние поне планираме да гледаме, за да проверим дали всичките тези изненади ще имат ефект или отново ще заспим преди да са обявили кой е филмът на годината.

Водещи

Най-четени