Отпадна една от групите в X Factor 05.12 | 10:08

Заки бе пред дилема коя от двете му групи да продължи

От iNews.bg

Състояха се поредните драматични елиминации в певческото риалитито X Factor. Заки бе изправен пред дилемата с коя от двете групи да се раздели. Въпреки наистина оспорвания музикален дуел все пак Sweet 16 напуснаха шоуто.

Братята Пламен и Иво с парчето Kings of lion - Use somebody. Те вдигнаха публиката на крака, а в очите на ментора им Заки се видяха сълзи от умиление. След тях на сцената се изправиха грациите от Sweet 16. Те изпълниха песента на Rihanna - Diamonds. Естествено девойките също пяха зашеметяващо и направиха избора на менторите много труден.

"Това за мен е изключително трудно. Вие знаете, че сте несравними като изпълнители. За мен е просто задължение да избера някой от вас. Спирам се само на личната си емоция от тази вечер и тя е към Пламен и Иво", каза Любо.

Мария заяви, че добре разбира колко му е трудно на Заки, защото в миналия сезон се наложи бързо да се разделя с групите.

"Пламен и Иво са изключителни музиканти, по-добри са от момичетата. Sweet 16 са събрани с много обич от нас и се превърнаха в голямата сензация на това шоу, Това е причината, аз да взема решението си. Събитието на Х Factor този сезон е  Sweet 16, избирам те да продължат", заяви Мария. Саня също подкрепи Пламен и Иво, а Заки избра момичешката група, за може вотът на публиката да бъде решаващ.Зрителите бяха дали повече гласове за братята и те продължиха напред.

"Сега сме група, стигнахме дотук и съм горда, че съм част от тази група, от това предаване и от целия екип. Неприятно ми е, че се изправихме срещу братята защото сме си много близки. Пожелавам им успех и нека най-добрият да победи", заяви Гери-Никол от Sweet 16.

 

 

Най-четени