Официално или не: Робърт Патинсън и Кристен Стюарт не са заедно 16.01 | 11:45

А уж се появиха заедно на церемонията за наградите "Златен глобус"

От Кремена Бедерева

Слуховете за раздялата на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт не са от вчера. Сега отново медиите се заинтригуваха от техния любовен живот и обявиха, че са се разделили.

Причината за раздялата е Робърт, който е решил да сложи край на връзката си с Кристен Стюарт, но иска двамата да останат добри приятели, пише в. Sun.

Новината за раздялата им идва броени дни, след като Патинсън и Стюарт бяха забелязани заедно на едно от партитата след церемонията за наградите "Златен глобус", припомня БТА.

26-годишният британец за кратко се раздели с 22-годишната американка след забежката й миналото лято с режисьора на филма "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. Патинсън прости на невярната Стюарт и двамата подновиха връзката си.

След няколко трудни седмици заедно обаче актьорът е решил да сложи край на 4-годишната им романтична история. "Кристен пристигна в Лос Анджелис, за да придружи Робърт на церемонията за наградите "Златен глобус", но той й каза, че е дошъл моментът всеки от тях да поеме по своя път. Патинсън я обича, но вижда бъдещите им отношения по-скоро като приятелски, за да могат да възвърнат доверието си и да се съсредоточат върху кариерите си", споделя източник от обкръжението на актьора.

Кристен Стюарт не се появи на шоуто за отличията "Златен глобус", но след церемонията придружи Робърт Патинсън на партито, организирано от водещите на церемонията Тина Фей и Ейми Пьолер. Говори се също, че Стюарт планира да се премести в Ню Йорк. Робърт Патинсън ще продължи да живее в Лос Анджелис.

Водещи

Най-четени