Очакваме поредната звезда! Анастейша идва в България 05.01 | 14:00

Феновете на звездата я очакват с нетърпение

От iNews.bg

Американската поп звезда Анастейша ще направи своя дебют на българска сцена. а 16 април в зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Звездата стартира своето турне Resurrection Tour 2015, като София ще бъде една от спирките на Анастейша. При първото си гостуване у нас Анастейша ще представи актуалните си парчета от албума Resurrection, който се появи на пазара през миналата година. Той влезе в Топ 10 на Германия, Италия и Великобритания.

Досега изпълнителката е продала над 30 милиона албума, като още с първия през 2000 г. - Not That Kind предизвиква истинска сензация. От него е суперхитът I’m Outta Love, който се превръща в най-продавата песен на годината.

Анастейша беше поизоставила музиката заради здравословни проблеми. Първо се лекува от болестта на Крон, а по-късно и рак на гърдата. Диагностицирана през далечната 2003 година, едва през 2013-та тя обяви, че е победила болестта, но се е наложило да се подложи на двойна мастектомия.

Билетите за първия й концерт в България влизат в продажба от утре, 6 януари, в мрежата на Еventim. В зависимост от местата в залата пропуските ще бъдат на цени от 55 до 115 лева.



Водещи

Най-четени