Още един участник в „Къртицата“ си изпусна нервите 19.03 | 21:40

Напрежението и изолацията определено си казват думата

От iNews.bg

Още един участник от "Къртицата" си изпусна нервите. Този път причина за скандала беше липсата на храна. Емил Каменов се разгневи от глада, който изпитва:

"Ще ми запишете едно кило теле, едно кило свинско и едно кило пилешко. И аз ще си ги готвя, не сакам никой да ми готви. Не съм и искал и си правя манджа за мене си. А вие може да ядете к’во сакате, ако сакате, яжте ми и ..., все ми е тая", крещеше докато удряше по масата Емо.

Борислав се опита да го успокои, но Каменов заповеднически го помоли да млъкне. Емил и Борислав не за първи път имат търкания. Охранителят от Монтана не понася поведението на плейбоя, смята го за лекомислено.

"Струва ми се, че тука-тука некой ден пак ще ми изгърми некой бушон. Боби нема как да ме дразни, щото той е елементарен. Он е плосък завалията, не става нищо от него", сподели неотдавна Емил пред Костя и Гери.

Освен Каменов, днес имаше неприятен момент и с Емил Русев. Бизнесменът обяви гладна стачка, защото попадна в Изолатора, след като победи Кети на елиминационен тест.

 

Най-четени