Още ли искаш билет за концерта на Status Quo? 18.10 | 10:48

Ако - да, то имаш тази възможност - още сега

От Кремена Бедерева

Здравейте, приятели на рок музиката!

Петима от вас доказаха, че са истински рок фенове и не се затрудниха в отговора на въпроса ни защо искате да отидете на предстоящия тази вечер концерт на STATUS QUO. Само няколко малки стъпки им донесоха безплатните билети - харесаха нашата Facebook страница, оставиха коментар под постнатата на стената ни снимка на бандата и участваха в играта ни.

Томболата се разигра след безпристрастно теглене на всички участвали. Но късметът се усмихна само на петима. И така - след изтеглените печеливши имена от томболата за билети - щастливците Меглена Колаксъзова, Ivan Apostolov, Pepa Vasileva, Йосаран Параграф, Мария Таслева, вече си взеха своите билети.

Но, ако си мислите, че това е всичко - жестоко се лъжете.

Имаме уникална изненада за вас и тя е, че ще ви зарадваме с още 6 билета за концерта на рок гигантите STATUS QUO, с концерт в зала 1 на НДК днес (18 октомври).

Но трябва да побързате, защото - за да участвате в играта ни, е необходимо да ни напишете коментар под тази статия и да ни обясните защо искате да отидете на този концерт, както направиха петима вече спечелили.

Имате време до 12 часа днес (18 октомври), за да споделите това с нас. С томбола ще изберем трима победители, които ще се сдобият с двоен билет, а след това ще ви очакваме до 18 часа при нас, за да ви дадем билетите.

Водещи

Най-четени