Памела Андерсън се изповяда 22.05 | 10:21

След няколко неуспешни брака, звездата смята, че си е научила урока

От iNews.bg

Памела Андерсън проговори за втората си раздяла с бившия си съпруг Рик Соломон. Звездата от "Спасители на плажа" се омъжи за филмовия продуцент и професионален играч на покер през 2007 година, но съюзът им бе анулиран само два месеца по-късно.

Искрата обаче се запали отново през 2013 година и двамата обявиха, че са готови отново да се врекат във вечна вярност. Това се случи през януари, но само пет месеца по-късно Памела отново обяви раздяла, когато бе официално финализирана през април тази година.

"Да се върнеш към стар пламък е като да върнеш обратно в хладилника нещо, което е развалено", признава звездата, цитирана от Contactmusi. И добави: "Често правя така, но поне продължавам да се опитвам. Научавам си урока".

Андерсън не крие, че в момента е сама. Но планира скоро да започне нови срещи с мъже, макар да не е съвсем уверена, че иска отново да се омъжи.

В списъка с нейните завоевания влизат рок легендите Томи Лий и Кид Рок. Самият Рик Соломон стана известен с участвието в еротичния запис на Парис Хилтон - "Една нощ в Париж".

Най-четени