Панайот потегли за Гълъбово, но се върна! 21.11 | 22:48

Провинциалният левент с таен престой в Къщата

От Мартина Панайотова

Левентът от Гълъбово Панайот е първият изгонен съквартирант от Къщата на Big Brother All Stars. Той събра най-много номинации и най-малко зрителски вот. И тъкмо си помислихме, че сме се отървали от диджея на народа (и на Константин) завинаги и той се върна.

B студиото на Ники Кънчев Пацо получи специално предложение – да се върне в Къщата тайно, като влезе в специална инкогнито стая. Неговата мисия е да направи така, че никой от съквартирантите да не го забележи при никакви обстоятелства. Естествено, амбициозният Панайот прие на драго сърце и се устреми към новия си дом. Как ще се храни и откъде ще си намира вода – остава загадка.

Междувременно се оказа, че мисията на Стойка е неуспешна. Актрисата не успя да изиграе съквартирантите и попитани коя е най-голямата примадона на къщата, те посочиха Сани. Враждебното поведение към родната Бионсе вече е налице, като най-вероятната причина се крие в това, че "тя е от друго предаване", което брадърите "не обичат".

Не бе и чудно, че другите изолирани от глудницата на съквартирантите се оказаха двамата македонци – Никола и Цеце отнесоха солидно количество номинации, защото "са чужденци".

Как ще се развие ситуацията в Къщата ще се разбере скоро.

Най-четени