Патинсън и Стюарт на режим без секс 03.10 | 09:05

Психолог ги кара да спят в отделни легла поне месец

От Олга Андреева

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, които са решени да оправят отношенията си след срива от последните месеци, се срещат с психолог, който им е наложил строга забрана да правят секс.

Наскоро звездите от сагата "Здрач" се събраха, след като бяха разделени заради изневярата на Кристен с женен режисьор. Впоследствие тя успя да убеди Робърт, че на практика не му е изневерила, а просто се е целувала с Рупърт Сандърс.

Така или иначе, психологът, с когото се консултират, е убеден, че за да проработят нещата между тях и да изградят отново силна връзка, трябва да се въздържат от сексуални контакти.

Макар че отново живеят заедно, Роб и Кристен спят в отделни легла и това ще продължи най-малко един месец, докато излекуват раните си, научат се да си общуват отново и възвърнат доверието си, пише в. Mirror.

По съвет на специалиста да отидат на почивка, за да избягат от публичното внимание, което ги следва навсякъде, Роб и Кристен в момента са в луксозен спа курорт в Бразилия.

Съвсем скоро те ще трябва да се появят публично заедно за първи път след раздялата заради турнето за промотиране на поредния филм от сагата "Здрач", който излиза по кината на 16 ноември. 

Водещи

Най-четени