Пацо показа сестра си. Била много умна 02.01 | 13:07

„Ние сме много сплотено семейство", твърди пък от своя страна Камелия

От Кремена Бедерева

"Ние сме много сплотено семейство. Празниците не са празници, ако не си със семейството си”, каза в ефира на "Нова телевизия" Камелия Кючукова, сестрата на Панайот от Big Brother.

Красивата сестра на Пацата представи и приятеля си - Астрид Кортаим, който е диджей. Тя разказа, че са се запознали във Facebook. Двамата показаха и пръстени, които се оказа, че не са годежни, а символ на тяхната вярност.

Пръстените имат интересна история. Камелия от няколко години помага на фондацията "Save the children”. Това ги кара да купят пръстените, тъй като голяма част от цената им отива за подпомагане на фондацията.

На въпрос би ли влязла в Къщата на Big Brother, Камелия каза, че не би, защото не харесва този формат.

 

"Сестра ми е много умна и знае как да се държи в клубовете. Тя вдъхва респект”, каза Панайот на въпрос как я опазва в клубовете и бил ли се е за честта й.

Камелия разказа, че са били бурни деца. Тя е била черната овца в семейството. "Панайот правеше белите, а след това аз бях виновна”, сподели тя.

Най-голямата беля, която са направили, е да запалят градинката между блоковете. "След това доста време бяхме наказани да не излизаме”, каза Панайот.

 

Панайот пък сподели, че е наел адвокат Марин Марковски за случая с Боби.

Водещи

Най-четени