Паякът продължава да владее... (ВИДЕО) 01.05 | 18:31

Родния бокс-офис, включително

От Таньо Давчев

Последният филм за героя от популярните комикси на Marvel - "Невероятния Спайдърмен" вече втори уикенд се задържа на първа позиция сред най-гледаните филми у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. За десетте дни откакто е на екраните у нас филмът на Марк Уеб е гледан от 30 961 зрители и има 301 040 лева от билетите им.
На втора позиция е премиерата от миналия уикенд - "Превъзходството". Футуристичният екшън на Уоли Фистър с Джони Деп, Морган Фриймън, Ребека Хол, Пот Бетани за учен, занимаващ се с усъвършенстване на изкуствения интелект и прехвърлянето на човешкото съзнание на електронен носител, който междувременно е прострелян и успява да оживее като стане част от собствения си експеримент, е гледан от 15 216 зрители и има 151 378 лева от билетите им за първите три дни на екран на филма.

На трето място в топ 10 е "Рио 2". Анимацията за двойката сини папагали Ара, техните деца и пътешествието им до дълбините на Амазонската джунгла, е вече месец на екраните у нас и е
гледана от 97 177 зрители и има 857 027 лева приходи.

Четвърто място в топ 10 е за втората премиера от миналата седмица - "Отмъщение по женски". Камерън Диас, Лесли Ман и Кейт Ъптън в ролите на три разгневени жени от изневерите на един мъж - съпруг и любовник, успяват в комедиен стил да намерят най-добрият начин за отмъщение. За трите дни на екран филмът е гледан от 9 016 зрители и има 73 382 лева от билетите им.

На пето място е "Ной". Старозаветната екшън-драма с Ръсел Кроу, Антъни Хопкинс, Ема Уотсън, Дженифър Конъли е вече пета седмица по екраните у нас, като общо е гледана от 152 760.

Трейлър на "Невероятния Спайдърмен", следва:

Най-четени