Певците по-заплашвани със СМЪРТ от политиците 18.04 | 14:50

Поредната певица, която получи закана за саморазправа, е изпълнителката Прея

От iNews

Певците в България са заплашвани със смърт повече и по-често дори и от политиците. В повечето случаи не става дума за това, че са обидили някого чрез текстовете на песните си. А за битови скандали, или пък чрез изразено мнение, което не се харесва на публиката.

Поредната певица, която получи закана за убийство, бе изпълнителката Прея. Екзотичната чаровница е получила заплаха, че ще бъде ликвидирана. Заканата идва от съсед. Причината е направо шокираща - комшията видял бившата певицата на бенда на Николаос Цитиридис да боядисва етажерка с черен спрей, а някой някога му би надраскал номера на колата със същия спрей.

Снимка: Фейсбук

Певицата била обезета от паника, защото заплахите били предшествани от изключително дълъг "психопатски разговор", сподели в социалната мрежа Прея.

Преди година друга популярна изпълнителка - Милена  Славова, също получава подобни закани. Заплахите за смърт идват заради мнението й за провеждането на "София прайд". Милена е върл противник на ЛГБТ обществото и редовно го атакува вербално.

Снимка: Стоп кадър/НОВА

След една от изявите й Славова е получила садистични заплахи от представители на гей общността след поста си във фейсбук по отношение на "София прайд". Това разкри тя по време на делото във Върховния административен съд (ВАС). В заплахите се споменавали неща като завързване за инвалидна количка, удавяне в езеро и други подобни.

Певицата Дебора, която отново нашумя, след като бе хваната да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта, също е получила ужасяващи закани от бивше гадже.

Снимка: Инстаграм

Те са й били отправени пред свидетели от бившия й приятел и баща на детето на изпълнителката. Дебора е получавала заплахи и по телефона и в крайна сметка е подала жалба в полицията. По думите на фолкизпълнителката бившият й мъж заявява пред 100 души свидетели, че срещу 10 000 лева ще направи така, че тя да изчезне.

Съвсем различен е случаят с друг популярен певец - Устата. Иван Динев, както е името на музиканта, се изгъбарка със западните ни съседи македонците с парчето си "Урок за Македония". Дни по-късно Устата е получил над 100 смъртни заплахи след публикуването на песента.

Снимка: Фейсбук

"Как се процедира, като получиш закана за убийство и какво, се прави, ако са повече от 100", риторично попита рапърът в социалната мрежа.

Водещи

Най-четени