Петя Буюклиева се стопи от стрес 01.10 | 16:42

Певицата свали 3 килограма за една седмица

От Мартина Панайотова

В риалити формата "Музикална академия" в момента най-обсъждана е номинацията на Петя Буюклиева, която се ползваше с най-силната подкрепа на журито.

Тя приема много тежко зрителския вот, цяла седмица не спи, не се храни и дори е свалила три килограма от теглото си в резултат на стреса. Кой от тримата елиминирани ще бъде спасен от журито и дали Жоро Христов, който е приятел и колега на Петя още от консерваторията, ще ѝ подаде ръка, предстои да видим.

Лора и Любен не приемат елиминациите толкова тежко. Лора обясни на колегата си Дичо, че е нямала никакъв въздух на предишния концерт и се надява сега да няма същия проблем. На концерта тази вечер Лора ще има силна подкрепа в лицето на родителите си Данчо и Мариана Караджови, както и подкрепата на феновете си.

Още от самото начало зад гърба на Любен плътно застана поп и рок певецът Дичо. Двамата са неразделни, а бившият фронтмен на Д2 не спира да приканва хората да гласуват за младия му колега. Дали заради подкрепата на Дичо, или поради друга причина, Любен събра смелост и нахлупи рапърска шапка на спящата Петя, която за първи път прояви чувство за хумор и го напляска като малко дете.

Кого ще спаси журито и кой ще си тръгне още на първите елиминации, предстои да разберем в "Музикална академия" тази вечер.



Водещи

Най-четени