Пинк пеела по-добре с главата надолу 17.09 | 11:57

Певицата обича да демонстрира на сцената различни акробатични номера като висене от трапец с главата на долу и скокове с бънджи

От Кремена Бедерева

Ексцентричната певица Пинк пеела по-добре обърната с главата надолу. Това заяви 33-годишната звезда пред Daily Star.

"Установих, че се чувствам много добре, когато съм с главата надолу. Дори помня по-добре текстовете на песните си", пошегува се 33-годишната поп звезда.

Певицата, която не е имала турне от 2009 година, когато представи последния си албум "Funhouse", сподели, че много обича да демонстрира акробатични номера на сцената: "Много ми липсва скачането с бънджи по време на концерт, както и висенето от трапец! Нямам търпение отново да тръгна на турне, за да покажа на публиката всичко, което мога!"

Пинк едва успя да "намери време" между акробатичните номера и подготовката на новия си албум, за да роди първото си дете. Майчинството обаче изобщо не я е променило.

"Това, че имам бебе, не значи, че съм забравила коя съм или изменила на принципите си. Е, докато бях бременна, се наложи да променя част от навиците си - нямаше как да вися цяла нощ по баровете с колегите."

Певицата сподели още, че новият й албум е посветен на любовта във всичките й форми. Песните за него Пинк създава само седем месеца след раждането на дъщеря си.

Водещи

Най-четени