Пит и Джоли ще го правят отново и отново! 25.06 | 14:33

Двамата планират още куп деца

От Мартина Панайотова

Пит и Джоли искат още две деца и обмислят да осиновят сирийско сираче от бежански лагер в Йордания, съобщи Female First.

Двамата актьори планират да имат и още едно биологично дете.

"Положението в Сирия много я вълнува и тя иска да осинови дете от Йордания, за да помогне с нещо - каза близък до двойката. - Медийният интерес ще помогне да бъде привлечено

вниманието на света към случващото се там. Близнаците вече са на четири години и Анджи и Брад мислят, че е време за още деца.

Те стискат палци скоро да отведат у дома следващото си дете. Тя е приятелка с кралица Рания от Йордания и това ще й помогне да осинови дете. Но Анджи и Брад искат и още едно биологично дете. Затова тя набляга на калия в храната."

Анджелина Джоли неотдавна си направи двойна мастектомия, след като се оказа, че има генна мутация, която увеличава опасността да развие рак на млечната жлеза и на яйчниците. След операцията семейството е станало още по-важно за нея. Брад Пит и Анджелина Джоли и преди са осиновявали деца от чужбина. Синът им Мадокс е от Камбоджа, Захара е от Етиопия, а Пакс - от Виетнам, припомня БТА.

Актьорите имат и три биологични деца - 6-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиен.



Водещи

Най-четени