Питон изкара акъла на Генка Шикерова 08.05 | 11:55

Водещата явно изпитва непоносимост към влечуги

От Надежда Стоянова

Водещата Генка Шикерова и нейният колега Косьо Караджов бяха изненадани от бял питон и малък крокодил. Животните се озоваха в студиото на предаването "Тази сутрин" по bTV, след като на гостът им Мирослав Алексиев реши да ги представи на водещите.

Това е същият талант, който преди време "замеряше" Ваня Цветкова и Асен Блатечки с ножове в риалитито "България търси талант". Влечугите далеч не изглеждаха толкова опасни, колкото упражненията му с ножовете, само че Генка Шикерова изглежда не понася подобни животни. Още повече че дресьорът им беше с бинтована ръка.

"Много се изписа във Facebook. Затова докарах крокодила, за да се види, че е жив, но аз пострадах. Имам десет шева заради него. Така се случи, че преди изпълнението, когато го местехме в големия басейн, стресът му дойде много.

Това е рискът на живото предаване. Никога не ме е нападал така. В шоуто беше доста ядосан и когато го преместих, ме захапа и ми засегна сухожилие. За първи път ме напада", обясни Мирослав.

В един момент обаче питонът започна да скача по масата, а крокодилът - да тича из студиото, което още повече притесни Генка. За щастие, положението беше овладяно без инциденти.

Водещи

Най-четени