Плачете таланти! Милко спира с откриването на звезди 22.03 | 14:39

Фолкаджията вече няма да помага на прохождащи певци

От iNews.bg

Популярният фолкаджия Милко Калайджиев е известен с това, че безпогрешно разпознава потенциалните звезди в жанра. За дългогодишната си кариера може да се похвали с куп открития, проходили в бранша с негова помощ. Мустакатият певец обаче вече смята да сложи край на тази практика.

"Стига вече с тия откривания! Трябва да си направя фирма и да откривам. Не ми се занимава вече. Нямам време за такива неща, толкова много работа имам", каза той пред "Блясък".

Милко тази година се пробва в шоуто Dancing Stars по Нова ТВ, но се оказа, че танците не са най-силната му страна. Той стана вторият отпаднал от предаването и покрай това призна, че не се обижда като му казват, че е малко дървен.

"Не ме канят за жури, защото съм много строг и няма да допусна някой, който не може да пее и да мръдне нагоре. Пускат хора, които не могат добре да пеят, а някои талантливи отпадат още на кастингите. Не знам, защо е това нещо!? Миналата година Преслава, когато беше в "Гласът на България” беше казала, когато някой я беше обвинил, че е лоша: " Лоша ли? Вие не знаете Милко какъв е!”, коментира той по повод това защо не сме го виждали като оценител в музикалните предавания досега.

Водещи

Най-четени