Плеймейтка надебеля заради любовна мъка 15.10 | 15:17

Тя злоупотребявала сериозно със сладки храни

От Цанка Донкова

Любовната мъка често кара хората да вършат глупости. В повечето случаи става въпрос за пиянски прояви и безбройни обаждания. В случая на неустоимата плеймейтка Гентиана Халити обаче превес е взело нещо друго.

Тя е имала сериозни проблеми с личното си тегло, защото е злоупотребявала със сладки храни.

"Имала съм изключително тежки кризи, през които буквално се тъпчех с ядки и шоколад. Всички те бяха на нервна почва. Докато другите пият или прекаляват със забранения плод, аз преяждах до пръсване. В един момент обаче ми просветна, че да се разсипвам по този начин е най – голямата глупост, взех се в ръце и се вкарах в правия път. Все пак изкарвам прехраната си като модел, танцувам и за мен е задължително да изглеждам добре”, споделя красавицата.

В момента Гентиана Халити спортува редовно. Тя се е запалила и по фитнеса, благодарение на нейн бивш, който е бил маниак по темата.

Но освен драмите около теглото си, красавицата споделя и друго. Богати мъже и жени са и отправяли неприлични предложения. Тя обаче смята тези хора за супер комплексирани.

И разказва още, че някои от тях действително се показвали щедри, като дори един сложил 10 000 лева на масата. Все пак най – досадни от всички са били политиците. Те хем не искали да дават пари, хем по-досадни и нагли от останалите.

Водещи

Най-четени