Плеймейтката Ася призна: Слагах рога на Криско 06.11 | 16:06

Изпълнителят пък порязал музикалните ѝ мераци

От iNews.bg

Хитмейкърът Криско и плейметката Ася Капчикова преминаха през неособено дълга, но пък за сметка на това бурна връзка. След раздялата си двамата бързо се ориентираха към нови половинки, но така и не признаха каква е истинската причина да сложат край на отношенията си.

Излгежда в основата на всичко стои похотливостта на блондинката. Тя призна, че се е случвало да изневерява на популярния хип-хоп изпълнител. Това сподели сексапилната красавица в предаването "Фермата" по bTV.

Припомняме, че Ася и Криско приключиха връзката си в началото на лятото и уж запазили "цивилизовани" отношения. По същото време обаче певецът написа в социалната мрежа Facebook следното:

"Най-добрите учители в живота са гладният стомах, празният джоб и разбитото сърце!”

Ася пък постави новото начало в живота си с думите:

"Днес е ден за промяна, и споделям публично, че общият ни път с Ася приключи днес. Разделяме се с уважение и приятелски чувства! Пожелавам на нея, както и на себе си, здраве, успех и силна любов!”.

Не е изключено за случилото се да е помогнал и отказът на Криско да я вкара в музикалния бизнес. Оказа се, че Капчикова имала мераци да става певица, но той бил категоричен, че не я бива за това.

Водещи

Най-четени