Плеймейтката Кучкова лъсна гола върху тениска 13.08 | 18:20

Горещата блондинка пусна собствена линия

От iNews.bg

Тазгодишната плеймейтка Елена Кучкова в последно време е доста активна. След като я видяхме в чалга клип, скоро предстои да изгрее в още един. Заедно с ангажиментите ѝ в различни снимки, секси блондинката намери време и за опит в една съвсем различна сфера.

Елена изненада всички със собствена линия тениски със собствения си лик. Интересното е, че е избрала една доста голя снимка, но това все пак е нейна запазена марка, като се има предвид титлата "Мис Плеймейт". Тениските са подписани от хубавицата и носят специално послание – Just follow your dream (Следвай мечтите си).

1361775

"Всичко започна на шега. Приятелят ми искаше да направи тениски за мен и за него с моя снимка. Хареса ни и реших да изненадам най-близките си фенове, които са с мен още преди да стана плеймейтка, като им подаря блуза”, разказа пред "Марица” горещата блондинка.

Кучкова разказва, че имало голям интерес към тениските. Затова мислела и занапред да се занимава с това. Засега обаче още не е измислила на каква цена ще ги продава.

1361776

Водещи

Най-четени