Плеймейтката Мартина се намърда в леглото на Никълъс Кейдж? 10.05 | 17:45

Хубавицата ще си партнира с двойник на холивудската звезда

От iNews.bg

Плеймейтката Мартина Узунова привлича вниманието на господата с всяка своя поява. Това със сигурност ще гарантира сериозен интерес към новото ѝ начинание. Хубавицата ще се пробва като актриса в нов български филм, при това в една от главните роли.

Разбира се, изкусителката няма да изневери на провокативния си стил и отново ще я видим в горещи сцени. Този път компания ще ѝ прави родният двойник на Никълъс Кейдж – Ники Станчев, с когото ще се снимат в лентата The Girl From the Vile Land ("Момичето от низката земя").

И макар че вероятно всички ще са скептично настроени по отношение на таланта на Мартина, която сме свикнали да виждаме без дрехи, от екипа на продукцията са категорични, че тя ще ни изненада. Тя не само изпълнява една от главните роли, а отгоре на всичко има реплики и на руски език.

Екранният партньор на брюнетката – Ники, е също и сценарист на филма. Двамата се запознават преди участието на плеймейтката в конкурса "Секссимвол на годината". Избрал я за заглавието, тъй като му трябвало умопомрачително сексапилна жена. Затова една вечер решил да разгледа страницата с кандидатките за титлата Miss Playmate и да избере някоя от хубавиците за образа.

"Няма по-подходящ избор за ролята от Мартина, тя е секси и провокативна, истинско олицетворение на женствеността. Освен това, кой друг да изиграе секссцената на годината, ако не секссимвол на годината", казва Станчев.

Като за начало филмът ще бъде насочен към западноевропейските екрани. Ники Станчев дори се заканва резултатът да има много сериозна фестивална стойност. Едва след това екипът му планира да представи The Girl From the Vile Land и пред родната публика.

Водещи

Най-четени