Подобрява ли се Ивайла Бакалова след нелепия инцидент? 10.06 | 14:00

"Травмата заздравява, но бавно"

От iNews.bg

Моделката Ивайла Бакалова още се бори с тежките последствия от травмата, която получи в "Къртицата". Красавицата ще остане в инвалидна количка и ще се придвижва с помощта на други хора още няколко месеца.

"Травмата заздравява, но бавно. Лекарите казаха, че ще съм напълно оправена през септември. Криво ми е, но какво да се прави. Никой не е виновен, просто тъпо стечение на обстоятелствата", коментира Бакалова, цитирана от в. "Всеки ден".

По последна информация Ивайла ще трябва да започне процедури по раздвижване и рехабилитации, които освен нормалните масажи и обтривки, включват и пускане на ток по крака.

Бакалова разказа, че вече е изписана от болница и по цял ден стои вкъщи. Помагат ѝ дори когато трябва да ходи до тоалетна, защото не може да се изправи сама и да се обслужи. Припомняме ви, че "Мис България" пострада при изпълнение на мисия в риалитито "Къртицата", в която участниците били изстрелвани с катапулт и се приземявали в мрежа. След като се оплете в предпазното въже, Бакалова получи фрактура на краката и сериозни наранявания в областта на капачката.

Междувременно стана ясно, че от екипа на "Къртицата" са поели всички разноски по лечението на Бакалова и вече са ѝ заплатили дължимия хонорар за ВИП участник в риалити шоуто.

Водещи

Най-четени